Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

НКМЗ виготовив для Полтавського ГЗК модернізовану конусну дробарку

news
Це вже другий такий агрегат, виготовлений новокраматорцями для ПГЗК
НКМЗ виготовив для Полтавського ГЗК модернізовану конусну дробарку
Новокраматорський машинобудівний завод (НКМЗ) виготовив для Полтавського ГЗК (ПГЗК) модернізовану конусну дробарку великого дроблення з гідравлічним регулюванням щілини моделі ККД1500х180 ГРЩ-М. Про це повідомила прес-служба НКМЗ.

Це вже другий такий агрегат, виготовлений новокраматорцями для полтавських гірників. Перша машина була введена в експлуатацію влітку 2021 року та зарекомендувала себе з кращого боку.
Удосконалення конструкції даної дробарки збільшило її продуктивність у 1,5 рази порівняно із звичайним дробарком – до 5,5 тис. т/год.

«НКМЗ уже випускав конусні дробарки такого типорозміру, але лише стандартної продуктивності. Більш висока продуктивність за збереження колишніх габаритних розмірів забезпечена внаслідок конструктивних змін стандартної моделі — підвищення потужності приводів та удосконалення вузлів, що виконують дроблення матеріалу», – йдеться у повідомленні підприємства.

Новий агрегат буде встановлений на існуючі фундаменти замість зношеного дробарки.
Як повідомляв GMK Center, минулого року НКМЗ відвантажив Полтавському ГЗК третій 400-тонний кільцевий охолоджувач залізорудних котунів. Перший та другий агрегати були замовлені у новокраматорців у 2013 та 2019 році відповідно.

Новокраматорський машинобудівний завод – найбільше у Європі підприємство індивідуального важкого машинобудування. Завод серед іншого спеціалізується на виробництві прокатного, металургійного та гірничодобувного обладнання. Географія постачання включає 79 країн світу. Серед них – Франція, Італія, Польща та країни СНД.

Джерело: https://gmk.center/news/nkmz-izgotovil-dlya-poltavskogo-goka-modernizirovannuju-konusnuju-drobilku/