Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Вітаємо нового учасника виставки - Deswik (Австралія)

news
Компанія Deswik запрошує на свій стенд A-1-7
deswik-logo.jpgDeswik - міжнародна консалтингова та технологічна компанія, яка пропонує програмні та консалтингові рішення щодо проектування i планування гірничих робіт у всіх секторах гірничовидобувний галузі - ПГР і ВГР на рудних, нерудних та вугільних родовищах.

Deswik є розробником власного програмного забезпечення що дозволяє здійснювати структуроване зберігання просторової гірничо-геологічної інформації (в рамках локального проекту або на основі бази даних MS SQL Server), виконувати моделювання існуючих об'єктів гірничих робіт (за наявними даними маркшейдерської зйомки) та проектувати нові об'єкти з використанням спеціалізованого інструментарію, планувати гірничі роботи в коротко-, середньо- та довгостроковій перспективі.

deswik.png

Наявність вбудованої мови програмування а також власних бібліотек функцій дозволяє використовувати продукт в якості інструменту для наукових досліджень та розробки користувальницького функціоналу.

Функціональність продукту побудована на двох основних модулях: модулі САПР (Deswik.CAD) і модулі планування на основі діаграм Ганта (Deswik.Sched). Між модулями (Deswik.IS) iснує динамічний зв'язок який дозволяє об'єднати об'єкти проектування з відповідними завданнями планування, тим самим спрощуючи задачу досягнення цільових планових показників і забезпечуючи можливість аналізу декількох сценаріїв.

У складі інших прикладних модулів - оптимізатор очисних просторів (ПГР), автоматичний проектувальник очисних блоків (ПГР), відкат та формування вiдвалив (ВГР), моделювання потоків матеріалів, оптимізатор гірничого плану та ін.

Більш детально на нашому сайті: www.deswik.com.