Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Вітаємо нового учасника - компанію CFT

news
Чисте повітря на вашому підприємстві від CFT!
cft-logo.png
Фірма CFT (стенд Е-1-6) є виробником знепилюючого і вентиляційного устаткування і здатна надати інноваційні рішення високого технологічного рівня, починаючи від проектування і закінчуючи введенням в експлуатацію і сервісним обслуговуванням.
 
Ось що компанія говорить про себе:
 
Наше підприємство - це чисте повітря
В глобально зростаючої сфері гірничої справи, тоннелестроеніі, а також і в інших галузях промисловості, потрібні все більш і більш ефективні рішення для охорони праці та навколишнього середовища. Обезпилювання і очищення повітря є при цьому ключовим завданням. Починаючи з 1999 року, ми спеціалізуємося в області проектування і виробництва знепилюючого обладнання, успішно зарекомендував себе в даній сфері як «підприємство чистого повітря».


cft.png
 

Наш ноу-хау заснований на досвіді, який накопичувався вже більше 50 років. З 1999 року ми, як наступник компанії Hölter, що володіє більш ніж 50-річним досвідом щодо знепилювання і є новатором в області охорони праці і охорони навколишнього середовища, продовжуємо цю діяльність під найменуванням CFT. Будучи підприємством середнього бізнесу, ми володіємо багатьма перевагами і великими здібностями до інновації.

 cft1.png
 

Як постачальник систем в області знепилюючих і вентиляційних технологій, ми пропонуємо весь спектр послуг від проектування і планування до монтажу і технічного обслуговування. Палітра діяльності CFT включає сухі і мокрі Обеспилівателі, оснащені відповідними вентиляторами. Додатково ми здійснюємо реалізацію продукції провідних виробників, що дає нам можливість надати повний асортимент вентиляційної техніки з одних рук.
 

Детальніше на сайті