Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

В Україні випустили вітчизняний бульдозер UTRAK DM7

news
На виставці MiningWorld Ukraine 2020 дебютує перший важкий український бульдозер UTRAK DM7 на гусеничному ходу, виробництво якого освоїла компанія "Ассоль" (м Василівка).
В Україні випустили вітчизняний бульдозер UTRAK DM7
Як повідомляє AUTO-Consulting, український бульдозер створювався з урахуванням сучасних тенденцій подібної техніки і укомплектований управлінням джойстиками, що підвищує точність управління і знижує стомлюваність оператора.

Український бульдозер UTRAK DM7 укомплектований двигуном Д-180 потужністю - 132 кВт (180 к.с.)

Маса з бульдозерним і розпушувальні обладнанням - 21 700 кг

Місткість відвалу - 4,75-6,5м3

Трансмісія - механічна, електрогідравлічне управління

Управління - джойстиками

Як повідомили AUTO-Consulting в ПМВКП "Ассоль", ергономічний і маневрений бульдозер з низькою вартістю володіння для виконання широкого спектру землерийних робіт розроблявся підприємством спеціально під потреби українського ринку. У ньому виробник постарався врахувати світовий досвід подібної техніки і витримати баланс ціни і якості. UTRAK DM7 має подовжену візок з винесеною віссю гойдання для зниження зносу бортових редукторів, також на ньому встановлена ​​шестигранна кабіна для підвищення оглядовості.

Той факт, що бульдозер UTRAK DM7 випускається в Україні, дає можливість оптимального вибору модифікації і навісного обладнання в залежності від умов і видів робіт.

Побачити український бульдозер UTRAK DM7 в живу можна було в м. Запоріжжя на виставці MiningWorld Ukraine 2020. Виставка проходила у виставковому центрі "Козак Палац" з 7 по 9 жовтня.

Джерело