Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Учасник виставки компанія «Епірок»

news
Учасник виставки компанія «Епірок», яка створена на основі відділень гірничо-шахтного та гідравлічного навісного обладнання «Атлас Копко», презентує на MiningWorld Ukraine 2018 кабіну бурового верстата.
FotografAvS_1698-cq5dam-web-1280-1280.jpegКомпанія «Епірок» розробляє і виробляє інноваційні бурові установки, гірничо-шахтне обладнання та будівельну техніку, а також надає послуги світового класу і поставляє витратні матеріали.
В якості презентації дизайну, комфорту і простоти управління буровим верстатом, учасник планує показати відвідувачам виставки кабіну бурового верстата.
Кабіна являє собою діючий симулятор, який зазвичай використовується для навчання і тестування операторів, перш, ніж приступити до управління повноцінним верстатом.
Кабіна симулятор повністю імітує роботу бурового верстата, з повним ефектом присутності. У тому числі передає вібрації, нахили кабіни під час руху верстата по пересіченій місцевості. Візуалізує на внутрішніх екранах те, що бачить оператор з вікон кабіни на реальному верстаті.
 
Побачити і протестувати кабіну бурового верстата компанії «Епірок» ви зможете з 10 по 12 жовтня 2018 у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза.

FotografAvS_7141-cq5dam-web-1280-1280.jpeg