Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Новини учасника виставки 2018 - Групи компаній «Індустрія» та Doosan Infracore

news
З вересня 2008 р. Група компаній «Індустрія» спільно з Doosan Infracore починає продаж оновленого гусеничного екскаватора DX340 з індексом «К» на території України.
doosn.jpgПовна назва моделі, яка пропонуватиметься клієнтам компанії – Doosan DX340LCA-K і перша машина даної серії буде доступна для замовлення та придбання в Україні вже після 15 вересня!
Серед відмінностей:
1. Новий двигун Doosan DX12TI (Евро 2) з турбіною зі змінною геометрією та 4 клапанами на циліндр, з яким машина стала більш потужнішою та мобільнішою при виконанні однакових операцій.
2. Внесені зміни в раму та задню верхню частину екскаватора, що дало змогу оптимізувати компонування основних елементів, а деякі зовсім перенести в іншу частину корпусу (наприклад, паливний бак та паливні фільтри змінили своє звичне місце дислокації).
3. Оптимізовано та адаптовано до нового двигуна електронну систему управління екскаватором– e-Epos™, яка є власною розробкою Doosan Infracore і одною з найкращих програм управляння спецтехнікою, представленою на ринку України.
І це тільки ті зміни, які можна відразу побачити.
P.S. в новій моделі з’явилась можливість додатково замовити підігрів охолоджуючої рідини Webasto та новий електричний насос заправки палива в бак.


Doosan-(1).png