Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

ПівнГЗК вклав 6,2 млн грн у ремонт грейферних кранів.

news
За рахунок виконаних робіт комбінат забезпечив безперервне відвантаження залізорудного концентрату.
ПівнГЗК вклав 6,2 млн грн у ремонт грейферних кранів.
Північний гірничо-збагачувальний комбінат (ПівнГЗК) направив 6,2 млн грн на капітальний ремонт двох грейферних кранів рудозбагачувальної фабрики №2. Про це повідомив "Метінвест Кривий Ріг" на своїй сторінці у Facebook.

На агрегатах замінили ходові колеса, редуктори, електрообладнання та вантажозахоплювальні вузли – грейфери об'ємом 3,2 куб. м. Крім цього, оновлено 120 м підкранових колій, полагодили гальмівні конструкції та відрегулювали положення підкранових балок.

Виконані роботи знизять рівень шуму та вібрації обладнання, а робота кранівників буде більш комфортною. Оновлені крани забезпечать безперервне відвантаження залізорудного концентрату.
Як повідомляв GMK Center, раніше ПівнГЗК направила 308 млн грн на капітальний ремонт секції №3-4 на рудозбагачувальній фабриці №1. Оновлення обладнання підвищить якість роботи обладнання та готової продукції – концентрату.

За підсумками 2021 року ПівнГЗК наростила виробництво товарних котунів на 20,2% порівняно з 2019 роком – до 6,35 млн т. Випуск залізорудного концентрату за рік зріс на 5,2% – до 13,4 млн т.
ПівнГЗК – один із найбільших гірничо-збагачувальних комбінатів у Європі. Входить до групи «Метінвест».

 
Джерело: https://gmk.center/news/sevgok-vlozhil-6-2-mln-grn-v-remont-grejfernyh-kranov/