Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

СевГОК направил 308 млн грн на ремонт рудообогатительной фабрики №1

news
Комбинат приступил к ремонту секции №3-4
СевГОК направил 308 млн грн на ремонт рудообогатительной фабрики №1
Північний гірничо-збагачувальний комбінат (ПівнГЗК) направив 308 млн грн на капітальний ремонт секції №3-4 на рудозбагачувальну фабрику №1. Про це йдеться в повідомленні на сторінці "Метінвест Кривий Ріг" у Facebook.

ПівнГЗК у рамках капітального ремонту секції №3-4 на рудозбагачувальній фабрики №1 має намір замінити чотири млини, два класифікатори, два дешламатори та парк магнітних сепараторів.

На технологічній секції під час ремонту встановлять нові гідроциклони та побудують зумпфи. Паралельно з реконструкцією обладнання удосконалять автоматизовану систему керування технологічним процесом.

Згідно з повідомленням ПівнГЗК, капремонт дозволить підвищити якість роботи обладнання та готової продукції – концентрату.

Нагадаємо, що група «Метінвест» інвестувала $250 млн у будівництво двох комплексів циклічно-потокової технології на ПівнГЗК та Інгулецькому ГЗК.

За підсумками 2020 року ПівнГЗК скоротив виробництво котунів на 32,6% порівняно з 2019 роком – до 5,28 млн т. Випуск концентрату за рік зріс на 4% – до 12,7 млн ​​т.

ПівнГЗК – один із найбільших гірничо-збагачувальних комбінатів у Європі. Входить до групи «Метінвест».

Джерело