Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

«Інтерпайп» вклав $ 1 млн в розширення випуску труб для машинобудування

news
«Інтерпайп Ніко Тьюб» зможе виробляти до 100 т холоднотягнутих труб діаметром 21-32 мм в місяць
«Інтерпайп» вклав $ 1 млн в розширення випуску труб для машинобудування
Українська компанія «Інтерпайп» направила $ 1 млн інвестицій на розширення виробництва холоднотягнутих труб для машинобудування. Про це GMK Center повідомила прес-служба підприємства.

На майданчику «Інтерпайп Ніко Тьюб» у вересні завершився проект по створенню власного виробництва холоднотягнутих труб малого діаметра 21-32 мм. Зокрема, підприємство завершило установку стану ХПТ-32 і супутнього устаткування.

«Інвестиції в новий стан склали $ 1 млн. За допомогою цього обладнання компанія зможе зміцнитися в новому сегменті і забезпечити виробництво практично всієї лінійки труб, затребуваних нашими клієнтами, на власних потужностях», - повідомив перший заступник генерального директора «Інтерпайпу» Денис Морозов.

За його словами, нове обладнання дозволяє виробляти до 100 т холоднотягнутих труб малого діаметра в місяць.

Стан вже успішно пройшов дослідно-промислові випробування. «Інтерпайп Ніко Тьюб» вже приступив до виробництва першого замовлення.

За підсумками 2020 року українська компанія скоротила продажі трубної продукції на 21% в порівнянні з 2019 роком - до 469,9 тис. Т.

«Інтерпайп» - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і ж / д коліс. Продукція компанії постачається більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках України, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У компанії працюють 12 тис. Співробітників.

Джерело