Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

ІнГЗК направив 34 млн грн на покупку нової дробарки

news
За годину новий агрегат може обробляти близько 500 т руди
ІнГЗК направив 34 млн грн на покупку нової дробарки
Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат (ІнГЗК) направив 34 млн грн на придбання нової дробарки КСД №11 на дробильну фабрику. Про це повідомив «Метінвест Кривий Ріг» на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що новий агрегат значно потужніше попередника. Дробарка забезпечує максимальну продуктивність виробництва. За годину новинка може подрібнити близько 500 т руди.

В даний момент проводяться роботи по установці техніки - демонтовано старе обладнання і ведеться монтаж нового опорного блоку на фундамент.

Надалі КСД №11 зберуть, обладнають майданчики для обслуговування, а також проведуть пуско-налагоджувальні роботи. Введення машини в експлуатацію заплановано на кінець вересня.

Як повідомляв GMK Center, в 2020 році ІнГЗК направив $ 67,4 мільйонів на модернізацію виробництва. Серед масштабних проектів - заміна 40 насосів на рудозбагачувальній фабриці №1, модернізація приводу класифікатора, ремонт збагачувального, дробильного обладнання та конвеєрного транспорту.

За підсумками 2020 року ІнГЗК збільшив виробництво концентрату на 7,7% в порівнянні з 2019 роком - до 119 млн т.

Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат спеціалізується на видобутку і переробці залізистих кварцитів Інгулецького родовища, розташованого в південній частині Криворізького залізорудного басейну. Виробляє два види концентрату з вмістом заліза 64,8% і 67%. Виробнича потужність - 14 млн т концентрату в рік.
 
Джерело