Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

"Южкокс" Ріната Ахметова запустив в роботу комплекс заправки дизпаливом

news
"Южкокс" запустив в роботу новий модульний комплекс заправки дизпаливом вартістю в 4,5 млн грн. Про це йдеться в корпоративній газеті підприємства, розміщеної в Facebook.
Мета даного проекту - своєчасна реєстрація акцизних накладних при переробці / використанні для власних потреб / реалізації палива.

Новий комплекс заправки дизпаливом має ємність в 30 куб. м. Стабільний режим роботи утримується в діапазоні температур від -30 до +40 градусів за Цельсієм. Швидкість наливу при заправці дизельним паливом відповідає 100-300 л / хв для вантажного транспорту.

Як відзначають на підприємстві, модернізація пов'язана з вступом в дію "Електронного адміністрування реалізації палива і спирту етилового", затвердженого постановою Кабінету Міністрів №408 і ще однією постановою, що регулює передачу показань лічильників в контролюючі органи.

"Южкокс" за підсумками роботи в 2020 році наростив чистий збиток на 23,9% в порівнянні з 2019 роком - до 632,05 млн.

Gо підсумками 2020 року українські коксохімічні заводи скоротили виробництво металургійного коксу 6% -й вологості на 3,9% в порівнянні з 2019 роком - до 9,66 млн т.

"Южкокс" (колишній "Баглійкокс") - виробник коксохімічної продукції. Головним споживачем продукції є Дніпровський металургійний комбінат. Підприємство працює переважно на російському вугіллі.

Джерело