Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

"Інтерпайп" сплатив понад 2,5 млрд гривень податків і зборів у 2020 році

news
Обсяг відрахувань до державного бюджету склав близько 1,5 млрд грн.
Українська промислова компанія "Інтерпайп" в 2020 році перерахувала до бюджетів усіх рівнів та позабюджетних фондів 2,54 млрд грн.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

Обсяг відрахувань до державного бюджету склав близько 1,56 млрд грн (-28%), до місцевих бюджетів - близько 566 млн грн (-9%). Ще близько 411 млн грн (-11%) компанія перерахувала в якості ЄСВ.

Відзначається, що в порівнянні з 2019 роком, обсяг податкових відрахувань знизився на 22%, що пов'язано, головним чином, зі скороченням виробництва готової продукції.

"Не дивлячись на пандемію коронавірусу і зниження продажів, кожна тонна виробленої нами готової продукції в 2020 році принесла бюджету України 3 832 грн, що можна порівняти з минулорічним показником. Приклад "Інтерпайпу" в черговий раз доводить, що виробництво і експорт продукції з високою доданою вартістю навіть в кризовий період забезпечує наповнення бюджетів усіх рівнів", - повідомив директор з економіки та фінансів компанії "Інтерпайп" Денис Морозов.

Нагадаємо, раніше ЦТС писав, що в 2019 році компанія "Інтерпайп" перерахувала до бюджетів усіх рівнів та позабюджетних фондів 3,25 млрд грн. У порівнянні з 2018 роком обсяг податкових відрахувань виріс на 50%.

Джерело