Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

«АрселорМіттал» направив 36 млн грн на оновлення парку гірської техніки

news
Комбінат придбав новий верстат для буріння вибухових свердловин
«АрселорМіттал» направив 36 млн грн на оновлення парку гірської техніки
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» ( «АрселорМіттал») направило 36 млн грн на придбання нового верстата для буріння вибухових свердловин в кар'єрі №2-біс - Epiroc DM75 D. Про це йдеться в повідомленні на сайті підприємства.

Новий агрегат призначений для обертального буріння вертикальних і похилих свердловин. Максимальна глибина буріння становить 51,2 м при використанні штанг довжиною понад 10 м.

Epiroc DM75 D оснащений модернізованою муфтою, потужним компресором низького тиску, дизельним двигуном Caterpillar потужністю 800 к.с.

Продуктивність верстата - до 10 погонних метрів на годину. Процес буріння стане більш екологічним за рахунок встановленої системи вологого пилоподавлення.

«В даний момент АМКР використовує чотири бурових верстати СБШ, п'ять машин Pit Viper, електричний верстат серії DM 75 E і верстат Roc L8 для постановки в граничні положення бортів кар'єра. У поточному році плануємо закупити ще один буровий верстат»- зазначив Артем Кузнєцов, начальник відділу з розвитку гірського виробництва гірського департаменту« АрселорМіттал».

Як повідомляв GMK Center, «АрселорМіттал Кривий Ріг» направив 370 млн грн на реалізацію програми з відновлення локомотивів.

Локомотивний парк компанії налічує 126 одиниць рухомого складу, які обслуговують металургійне виробництво, і 50 вивізних і маневрових локомотивів, які використовують в гірському департаменті.

Джерело