Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Тестування техніки Scania та Caterpillar у Рокитнянському гранітному кр'єрі

news
Тестування техніки Scania та Caterpillar у Рокитнянському гранітному кр'єрі
Команда «Прем'єр Експо» (організатор виставки MiningWorld Ukraine) 25 травня 2017 мала можливість відвідати демонстраційний тест-драйв спецтехніки Caterpillar і Scania в реальних умовах експлуатації в найбільшому гранітному кар'єрі України - «Рокитнянський гранітний кар'єр» (Київська обл).

Це, без перебільшення, топова подія в гірничодобувній індустрії, об'єднала понад 60 професіоналів гірничої справи з усієї України. Організатори: компанія «Цеппелін Україна» і «Сканія Україна» за підтримки / сприяння РКДЗ.

Воістину захоплююче видовище відкрилося при під'їзді до кар'єру: коли несподівано серед поля-лісу, буквально з-під ніг, з'являється гігантський котлован, в якому кипить життя.

Запрошені фахівці, представники ЗМІ, змогли отримати базову інформацію про спецтехніки на презентації, а далі взяти участь в тест-драйві машин: самоскидів Scania, фронтального навантажувача Cat 950 GC з системою зважування LORDRIDE, екскаватор-навантажувач Cat. Кожен мав можливість самостійно управляти технікою, тестувати відсипання породи, валів, риття, перевантаження, перевезення матеріалу.

Ще один пункт програми, - екскурсія по гранітному кар'єру, знайомство з технологіями, технікою, обладнанням, готовою продукцією підприємства. Екскурсію по виробництву провів особисто директор Богдан Свинарчук, який знає все, від геології до влаштування та експлуатації складної спецтехніки. Кар'єр це майже 300 співробітників і сотня одиниць техніки, які задіяні у виробництві! До речі, 2 з 75 вантажівок Сканія, мають пробіг більше 1 млн. Км!

РКДЗ входить в групу COMSPEC - українська нерудна транспортна група компаній, що управляє процесом в кожній ланці виробництва, від видобутку до виробництва гранітної продукції, а також її транспортування по території України і за кордон. Це найпотужніший виробник гранітної продукції в Україні. Має власні гранітні родовища і суміжні підприємства, оснащені сучасними технологіями і спецтехнікою для видобутку і переробки граніту.