Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Північний ГЗК спрямував близько 270 млн грн на модернізацію виробництва

news
Комбінат виконує ремонт випалювальних машин
Північний ГЗК спрямував близько 270 млн грн на модернізацію виробництва
Північний гірничо-збагачувальний комбінат (ПівнГЗК) спрямував близько 270 млн грн на модернізацію двох випалювальних машин – ЛУРГИ 278 А і ОК 306.
Про це повідомляє прес-служба групи «Метінвест».
 
«Реалізація масштабного проекту дасть нам можливість задовольняти запити українських металургів і міцно утримувати позиції на зовнішніх ринках металургійної сировини. Проекти з оновлення обладнання покращать екологічну ситуацію, умови праці, підвищать рівень безпеки на робочих місцях», – повідомив Андрій Скачков, гендиректор Північного ГЗК.
 
Реконструкція випалювальних машин у цехах виробництва окатишів триває вже третій рік. Ремонт включає заміну обладнання ділянок шихтоподготовки, огрудкування та просівання, а також встановлення систем відеоконтролю за роботою обладнання. Завдяки цьому робота переробного комплексу стане ефективнішою.

Наразі розробляється ПО для автоматичного регулювання вологи в шихті та швидкості обертання чашових огрудкувачів. У результаті виконаних робіт комбінат зможе отримати максимальні обсяги окатишів необхідних розмірів – від 10 до 14 мм.

Північний ГЗК планує завершити модернізацію цеху виробництва окатишів №1 до кінця року.
Нагадаємо, що Північний ГЗК раніше в рамках інвестиційної програми на 2020 рік вирішив інвестуати 3,1 млрд грн у модернізацію та капітальні ремонти обладнання, а також будівництво стратегічних об’єктів.
 
Джерело