Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Вітаємо нового учасника виставки - групу компаній Індустрія (Doosan)

news
Група компаній «Індустрія» має честь представляти в Україні одного з найбільших світових виробників будівельної техніки - корейську корпорацію Doosan Infracore.

Doosan_logo-svg.png

Група компаній «Індустрія» має честь представляти в Україні одного з найбільших світових виробників будівельної техніки - корейську корпорацію Doosan Infracore.
 
Для оптимальної роботи Група компаній «Індустрія» складається з декількох компаній, кожна з яких окремо займається постачанням і сервісним обслуговуванням, ремонтом дорожньо-будівельної техніки в Україні, а так само постачанням і реалізацією запчастин:
 
Торговий Дім «Тракторсервіс» - великий асортимент дорожньо-будівельної та землерийної техніки Doosan і якісне гарантійне та пост гарантійне обслуговування будь-дорожньо-будівельної та кар'єрної техніки.
 

doosan.png
 

Наша Служба сервісу здійснює ремонт і обслуговування спецтехніки будь-якого виробника по всій території України!
 
Залежно від складності робіт, наші фахівці виконують виїзд на місце розташування техніки, де і виконується комплекс ремонтних робіт, або ж відмовила деталь демонтується і доставляється в ремонтний цех Служби сервісу, який знаходиться в м. Києві.
 
Будь-яка проблема підвладна нашим професіоналам. Поза терміну експлутації і складності поломки, наші фахівці знайдуть і усунуть «хвороба» вашої техніки максимально швидко.
 
«Індустрія Запчастина» - кращі комплектуючі та запчастини на будівельну та землерийну техніку таких виробників, як Cat, Hyundai, Volvo, Case, Doosan, Komatsu, JCB, Hitachi, New Holland, Bobcat і ін.
 
Даний підхід дозволяє не тільки оптимізувати робочий процес, але і поліпшити якість обслуговування і швидкість виконання завдань кожного підрозділу.
 
Детальніше на сайті