Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

ТЕХНІКА CAT® НА МАРМУРОВОМУ КАР'ЄРІ

news
За 25 років існування компанія Cobanlar Group стала одним з лідерів мармурової промисловості. Річний видобуток становить близько 176 000 тон. Домогтися таких показників не просто: робота машин повинна бути не тільки ефективною, але і безпечною.

 

Харун Чобан, член ради директорів Cobanlar Group, розповідає:

«Наш мармур закуповують в Європу, США і на Близький Схід. Відсутність простоїв дає можливість робити кращі товарні пропозиції нашим клієнтам. Ефективні та надійні машини Cat® - запорука успіху компанії і можливість забезпечити безперебійні поставки і виходити на нові ринки».

Запорука успіху компанії - надійна спецтехніка Caterpillar.

Мармур - це природний камінь, відходи якого подрібнюються і використовуються при виготовленні декоративних покриттів. Надійна техніка впливає не тільки на прибуток, але і на конкурентоспроможність підприємства на світовому ринку.

«Важливий критерій вибору техніки для роботи на родовищі мармуру - сила відриву. Машина повинна легко справлятися з підйомом величезних мармурових брил. Ми вибрали Cat®, тому що ця спецтехніка відрізняється високою маневреністю і відмінною гідравлікою. Це дозволяє операторам легко укладати мармурові блоки в штабелі. Простота техобслуговування і підтримка дилера - ще два важливі критерії. Простої повинні бути виключені».

У компанії Cobanlar є достатній штат механіків для проведення робіт з технічного обслуговування спецтехніки, але в найвідповідальніших випадках вони отримують консультацію офіційного дилера Cat®.

Оскільки навантаження на машини величезне, дуже важлива їх правильна експлуатація, контроль і технічне обслуговування. Тому Сobanlar контролює їх за допомогою системи VisionLink®, програми аналізу робочих рідин S•O•SSM і інших рішень з управління ремонтно-профілактичними роботами.

«Через VisionLink наші фахівці відстежують продуктивність операторів, умови на об'єктах, стан машин і споживання палива. Ці дані допомагають нам запобігати поломки, приймати рішення про навчання операторів, визначати оптимальні графіки сервісу та ремонту, планувати експлуатаційні витрати. Це кращий спосіб уникнути серйозних відмов машин».



Джерело: zeppelin.ua