Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

"Метінвест" направив на екологічні проекти за рік $ 200 мільйонів, - гендиректор

news
Міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група "Метінвест" в 2020 році направила понад $ 200 млн на екологічні проекти і планує в поточному році збільшити цю цифру.
metinvest.pngПро це генеральний директор "Метінвесту" Юрій Риженков повідомив в інтерв'ю The Brussels Times. передає УНІАН.

"В цілому в 2020 році ми направили понад $200 млн на екологічні проекти, і в цьому році ми плануємо збільшити цю цифру", - сказав Риженков.

Також Риженков повідомив, що в минулому році компанія завершила найбільший екологічний проект в історії України - реконструкцію аглофабрики на ММК ім. Ілліча, що дозволило в рази знизити викиди забруднюючих речовин в атмосферу.

"Тільки в минулому році" Метінвест "завершив основні роботи по найбільшому екологічного проекту в історії України - реконструкції аглофабрики на ММК ім. Ілліча. Будівельні роботи активно велися останні п'ять років, при цьому інвестиції перевищують $160 млн наших власних коштів", - зазначив він.

За словами Риженкова, поточний рік для "Метінвесту" особливий, так як компанія буде відзначати своє 15-річчя і планує реалізувати масштабну інвестиційну програму.

"У цьому році ми відзначаємо наше 15-річчя і плануємо реалізувати масштабну інвестиційну програму - ключові проекти, спрямовані на розвиток і підвищення внутрішньої ефективності, а також на майбутнє. Це буде однією із знакових подій. При цьому ми продовжимо інвестувати в наші екологічні проекти по зниження вуглецевого сліду, це важлива частина наших заходів по ESG", - сказав він.

Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні і одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини і сталі.

Джерело