Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

«Корум Шахтспецбуд» має намір в 3,5 рази збільшити продажі в 2025 році

news
Corum Group представила стратегію розвитку компанії до 2030 року
«Корум Шахтспецбуд» має намір в 3,5 рази збільшити продажі в 2025 році
Компанія «Корум Шахтспецбуд», яка входить до складу Corum Group, має намір в 2025 році збільшити продажі в 3,5 рази. Про це повідомив генеральний директор Corum Group Михайло Потапов в рамках презентації стратегії розвитку компанії до 2030 року.

За його словами, одним з напрямків розвитку Corum Group до 2030 року буде розширення обсягу та диверсифікація послуг шахтобудування.

Компанія має намір сфокусуватися на шахтах, які видобувають коксівні марки вугілля, залізну руду, кольорові метали і калійні солі, щоб в результаті в 3,5 рази збільшити продажі «Корум Шахтспецбуд» в 2025 році.

«Успішний старт цієї стратегії був узятий в 2020 році - з початку Південного Вентиляційного стовбура №2 для Запорізького залізорудного комбінату», - йдеться в повідомленні на сайті групи.

В цілому в рамках розвитку до 2030 року Corum Group має намір розвивати продажі гірничо-шахтного устаткування в ті країни, які в перспективі наступного десятиліття будуть збільшувати видобуток енергетичного вугілля.

Corum Group має намір сприяти ефективним підземним розробкам в країнах, щоб знизити обсяги менш екологічного видобутку підземним способом.

Corum Group - найбільший виробник гірничошахтного обладнання в Україні. Він входить до складу енергетичного холдингу ДТЕК.

Джерело