Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Corum Group Ахметова поставить 40 вагонеток для транспортування залізної руди його спільному бізнесу

news
     
Машинобудівна компанія Corum Group (ДТЕК) до вересня поточного року має намір завершити поставку 40 вагонеток для транспортування залізної руди на адресу Криворізького залізорудного комбінату (КЖЗРК).

Згідно з повідомленням прес-служби Corum в Facebook, в даний час "Корум Дружківський машзавод" вже виготовив першу партію (20 од.) Вагонеток ВГ4,5 з шириною колії 750 мм, які будуть використані для транспортування залізної руди з насипною щільністю до 4,5 т / м3, що на 1,5 тонни щільніше, ніж у стандартному виконанні, тому розроблена більш жорстка конструкція вагонетки.

Другу партію (20 шт.) планується відвантажити замовнику до кінця серпня. Вартість замовлення не розголошується.

"ВГ4,5 - це конструктивно найпотужніша рудна вагонетка, здатна транспортувати 13,5 тонн залізної руди за раз", - зазначає прес-служба.

Corum Group входить до складу енергетичної компанії "ДТЕК Енерго" і є найбільшим виробником гірничо-шахтного устаткування в Україні.

Ключові клієнти компанії - 14 найбільших видобувних холдингів, активи яких налічують 150 шахт і кар'єрів.

Криворізький ЗРК спеціалізується на підземного видобутку залізної руди. В основному реалізує продукцію Маріупольському меткомбінату ім. Ілліча (Донецька обл.). КЗРК в даний час керують група "Метінвест" і група "Приват"
 
Джерело