Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Підписано договір на ремонт ділянки дороги Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя

news
Роботи будуть проводиться на ділянці протяжністю 23,391 км від міста Кривий Ріг до кордону з Кіровоградською областю.
Підписано договір на ремонт ділянки дороги Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя
Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області провела тендер і визначила переможця на ремонт автомобільної дороги національного значення Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя, - ТОВ "Автомагістраль-Південь".

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію "Укравтодору".

Відзначається, що роботи будуть проводитися на ділянці протяжністю 23,391 км від міста Кривий Ріг до кордону з Кіровоградською областю км81 + 881-км105 + 272.

"Проектом передбачено ремонт асфальтобетонного покриття протяжністю 23,391 км, ремонт 4 шляхопроводів, 1 моста і водопропускної труби. Після завершення робіт з укладання нового асфальтобетонного покриття будуть проведені роботи з нанесення дорожньої розмітки з застосуванням холодного пластику, встановлені дорожні знаки і бар'єрна огорожа", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що фінансування здійснюється за рахунок державного бюджету відповідно до Постанови №560 від 25.06.2020 і складає 610 млн грн.

Загальна протяжність автомобільної дороги в Дніпропетровській області - 226,75 км, вона була побудована в 1958-1959 роках.

Нагадаємо, раніше ЦТС повідомляв, що "Укравтодор" почав ремонтні роботи на дорозі Кропивницький - Кривий Ріг. Загальна вартість ремонту дороги по всій протяжності становить приблизно 1,6 млрд гривень.

Джерело