Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Криворізька залізнична дирекція у травні збільшила відправку вантажів ГМК

news
Зростає вантажопотік на порти Одеси та Маріупольську промислову площадку
Криворізька залізнична дирекція у травні збільшила відправку вантажів ГМК
Криворізька дирекція залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця» за рахунок підприємств гірничо-металургійного комплексу наростила середньодобову відправку вантажів у травні до 200 тис. т.

Про це повідомляє «Медіацентр «Магістраль» з посиланням на інформацію Артема Ходоса, в.о. заступника начальника Криворізької дирекції залізничних перевезень.
 
«У травні щодоби навантажували понад 183 тис. т. При цьому за останню декаду травня кілька разів були своєрідні сплески, коли кожної доби відправляли до 200 тис. т», – йдеться в повідомленні.
 
Вантажопотік зростає на основних напрямках перевезень: Одеські порти та Маріупольська промислова площадка. Активізувалися й інші відправники металургійної продукції та сировини.

Зокрема, свої попередні замовлення підтверджують Інгулецький, Південний, Центральний і Північний гірничо-збагачувальні комбінати, а також «Суха Балка».
 
«Є позитивні сигнали від клієнтів станцій Батуринська, Нікополь, Жовті Води ІІ, Жовтокам’янка та інших», – уточнюють в дирекції.
 
Приріст навантаження зараз спостерігається й на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Комбінат тільки через станцію Кривий Ріг-Головний щодоби відвантажує по три-чотири маршрути із залізорудним концентратом.
 
«Найскладнішим для дирекції в частині обсягів перевезень виявився квітень, тоді щодоби навантажували на 15-20 тис. т менше, ніж у березні або травні», – йдеться в повідомленні.