Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Володимир Зеленський: Україну "накриє" лавина інвестицій

news
     
Реформи, які зараз впроваджує влада, покликані забезпечити значне зростання зовнішніх і внутрішніх інвестицій. Про це президент Володимир Зеленський заявив, виступаючи на українсько-турецькому бізнес-форумі.

"Сьогодні ми втілюємо безпрецедентні реформи настільки швидко, наскільки це можливо. Ми працюємо 25 години на добу і 8 днів в тиждень. Ліквідація адміністративних бар'єрів, розширення прав суб'єктів господарювання, діджіталізація державотворчих процесів, запровадження прозорого ринку землі, масштабна приватизація і багато інших дуже важливих реформ втілюються нами з єдиною метою: Україну повинна "накрити" лавина інвестицій - як зовнішніх, так і внутрішніх ", - заявив Зеленський.

За словами президента, для цього вже створені необхідні умови: Україна демонструє позитивний тренд стійкого зростання економіки і макроекономічну стабільність, в тому числі збільшення ВВП, зниження інфляції, зростання міжнародних резервів, підвищення кредитного рейтингу зі зміною прогнозу на "стабільний" і "позитивний". "Все це - красномовні сигнали кожному як чинному, так і потенційному, майбутньому інвестору про те, що Україна стає стабільним і зрозумілим ринком потенційно великих можливостей", - сказав Зеленський.

Звертаючись до тих, хто коливається по запуску нового або розширення існуючого бізнесу в Україні, президент заявив, що етап ознайомлення з інформацією, складання перспективних планів і підготовчої роботи позаду - пора діяти.

"Ми живемо в епоху активних дій. Нерішучість або недалекоглядність породжують упущені можливості. Не втрачайте їх і інвестуйте в Україні ", - додав Зеленський.

Source