Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Запорізький автомобілебудівний завод почав випуск пробної партії корейських тракторів

news
Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ), що входить в корпорацію "УкрАВТО", почав випуск пробної партії тракторів LS Mtron для вивчення процесу виробництва і подальшого вивчення попиту, повідомили Інтерфакс-Україна в прес-службі корпорації.
"Про створення спільного підприємства з виробником мова поки не йде", - відзначили в прес-службі.
 
Інших подробиць проекту поки в корпорації не розголошують.
 
Як повідомлялося, "УкрАВТО" восени 2017 року повідомила про намір вийти на ринок тракторів з лінійкою продукції компанії LS - лідером серед виробників тракторів Південної Кореї, представивши трактора на міжнародній агропромисловій виставці "Агроекспо-2017" в Кропивницького.
 
При цьому в компанії підкреслювали, що даний крок виглядає цілком логічним і виправданим, оскільки агросектор починає демонструвати позитивну динаміку, має значний потенціал і перспективи для подальшого розвитку.
 
Потім було підписано дистриб'юторську угоду з LS, яка є ексклюзивним постачальником тракторної техніки за урядовою програмою розвитку сільського господарства в Південній Кореї. Продукція компанії представлена ​​на ринках країн США і Канади, а також в ряді інших розвинених країн Європи і Азії.
 
Згідно з оцінками експертів, за своїми характеристиками LS є прямими конкурентами наймасовіших в Україні тракторів МТЗ "Білорусь".
 
"УкрАВТО" має намір зробити ставку в Україні на дві моделі тракторів LS: V-серії потужністю 70-80 л. с. і H-серії потужністю 110-140 л. с. Ціни на трактори стартують від $ 23,5 тис. До $ 57 тис. Флагманська модель LS1004 (PLUS100) - 105 сильний, з кондиціонером, реверсивної КПП і пневматичною системою гальмування
 
У той же час ЗАЗ в даний час на тлі кризи автомобілебудування в Україні припинив виробництво легкових автомобілів.
 
АТ "УкрАВТО" зареєстровано в 1992 році. Володіє контрольним пакетом акцій ЗАТ "ЗАЗ", польського автозаводу FSO. У структуру корпорації входить близько 400 автосервісних підприємств у всіх містах України, дистриб'юторські і дилерські компанії провідних автомобільних брендів, а також мережа автозаправних комплексів.