Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

"ArcelorMittal Кривий Ріг" оновлює заправні пункти гірської і з/д техніки для зниження простоїв

news
Резервуари автозаправників тепер заповнюють за годину замість 3-3,5 годин раніше
Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" завершив будівництво екіпірувального пункту на залізничній станції Кар'єрна, призначеного для заправки дизпаливом тепловозів, ж / д кранів для ремонту шляхів і наповнення автозаправників для забезпечення паливом автосамоскидів, бурових верстатів, екскаваторів та іншої великогабаритної техніки.
 
У компанії відзначили, що резервуари автозаправників вміщають по 35 тис. Тонн палива, завдяки модернізації їх заповнюють за 50-60 хвилин, тоді як раніше на цю операцію потрібно 3-3,5 годин.
 
Для прискорення видачі дизпалива прокладено новий трубопровід довжиною 360 метрів зі збільшеним в 1,5 рази діаметром. На трубопроводі встановлено шість паливних фільтрів, що дозволяє поліпшити якість палива. Зливну естакаду додатково обладнали двома новими пристроями. Завдяки встановленню автоналівного стояка і заміни трубопроводу вдалося знизити простої в три рази.
 
Побудована також нова насосна станція.
 
Всього в гірському департаменті підприємства використовується три екіпірувальних пункту для постачання паливом гірської і ж / д техніки. Раніше був оновлений один з них - в районі третього кар'єра. Зараз завершуються промислові випробування пункту на ж / д станції Кар'єрна. У планах модернізація третього - в тепловозних депо.
 
Як відомо, "ArcelorMittal Кривий Ріг" планує в 2018 році виробити мінімум 5,7 млн ​​тонн готового прокату, 6,5 млн тонн стали, 10 млн тонн концентрату. Підприємство є найбільшим в Україні виробником сталевого прокату. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.


Источник cfts.org.ua