Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Група "ТАС" продовжує інвестувати в промисловий сектор

news
Група "ТАС" продовжує інвестувати в промисловий сектор і придбала кар'єр з видобутку блочного каменю в Житомирській області
"З урахуванням активного розвитку в Україні інфраструктурних проектів, збільшення обсягу дорожнього і житлового будівництва, а також інших видів економічної діяльності, де активно застосовується природний камінь, група" ТАС "вважає видобуток нерудних матеріалів досить перспективним напрямком бізнесу і надалі має намір продовжити придбання нових активів в цій сфері ", - цитується в повідомленні голови ради директорів групи "ТАС" Сергія Попенка.
 
Як наголошується в повідомленні, входження до складу групи "ТАС" компанії з видобутку природного каменю відповідає стратегії довгострокового розвитку групи і буде сприяти зміцненню її ринкових позицій. У той же час, в повідомленні не вказується назва придбаної компанії та місцезнаходження кар'єра.
 
Група "ТАС" заснована в 1998 році. Має активи в фінансовому та промисловому секторах, сільському господарстві, нерухомості, фармацевтиці та венчурних проектах.
У фінансовий сектор групи входять ТАСкомбанк, Універсал банк, ВіЕс банк, дві страхові компанії і ряд інших організацій. Засновником і основним акціонером групи є С.Тігіпко.

Джерело: www.fixygen.ua