Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Scania на виставці Mining World, Запоріжжя

news
На виставці Mining World, яка відбудеться в Запоріжжі з 8 по 10 жовтня, Scania представить важкий кар’єрний самоскид Scania G440 8x4 XT та дорожній самоскид Scania P380 6х4 XT.
logo.pngЛінійка Scania XT характеризується яскраво вираженими атрибутами, такими як масивна, міцна передня частина, жорсткі кожухи дзеркал. Бампер забезпечує кут атаки приблизно 25 градусів, залежно від конфігурації та вибору шин і шасі. У поєднанні із захисним щитом моторного відсіку та захисними решітками фар, версія XT має надзвичайно надійну та жорстку передню частину, яка легко витримує удари чи зіткнення з об’єктами без серйозних пошкоджень несучої структури. По центру кабіни є тягловий буксирний палець, розрахований на 40 тон. Він потрібен, якщо вантажівкою потрібно буксирувати якийсь об’єкт або витягти саму вантажівку, якщо вона зав’язла.


Важкий самоскид Scania G440 8x4 XT
·                Вантажопідйомність 40 тон, об’єм кузова 24 куб.м.
·                Осі, рами та підвіски для особливо вибагливих умов експлуатації
·                Нова КПП та система автоматичного перемикання передач Scania Opticruise

5.png

Важкий самоскид Scania G440 8x4 XT підвищеної міцності
для роботи в кар’єрах та родовищах
 
 
Важкі самоскиди були вперше презентовані в Україні у березні 2019. Починаючи з травня, у клієнтів була можливість протестувати цю техніку у себе на підприємстві. Наразі більше 10 компаній скористалися цією пропозицією та на власному досвіді переконалися у чудових якостях та характеристиках самоскидів Scania G440 8x4 XT з кузовами KH Kipper.   
 
«Важкі самоскиди Scania з успіхом експлуатують у родовищах та кар’єрах, розташованих у різних куточках світу. Завдяки надійності й хорошому сервісу техніка Scania встигла відмінно зарекомендувати себе, завоювати довіру та почала користуватися попитом серед підприємств гірничої промисловості, - коментує Андрій Курило, комерційний директор ТОВ «Сканія Україна». – Сьогодні в рамках виставки Mining World ми представляємо в Україні важкий самоскид Scania нового покоління, в якому втілено ряд інноваційних функцій, які допоможуть підприємствам гірничої промисловості вийти на новий рівень продуктивності та економічних показників. Маючи габарити звичайного вантажного автомобіля, вони можуть не тільки перетинати, виїжджати й перевозити вантажі дорогами загального користування без спеціального дозволу й супроводу, а й рухатися технологічними дорогами, в 1,5–2 рази вужчими, а отже, такими, що вимагають значно менше часу та витрат на їх будівництво й обслуговування».
 
Технічні характеристики
 4.png

Коробка з новою системою перемикання передач Scania Opticruise з гальмом на проміжному валу, що дозволило суттєво підвищити швидкість перемикання.
 
Самоскид Scania G440 8x4 XT оснащено двигуном потужністю 440 к.с. та новою підсиленою коробкою передач із системою Scania Opticruise – це механічна 14-ступенева (12+2) коробка з системою автоматичного перемикання передач, адаптована для використання в умовах підвищеної складності. Коробка має гальмо на проміжному валу, що дозволило суттєво підвищити швидкість перемикання та відповідно мінімізувати втрату потужності під час перемикання, а це дуже критично під час роботи із повним завантаженням. Система завжди обирає ту передачу, яка відповідає робочим умовам, що зменшує витрати пального, збільшує продуктивність, а також строк служби трансмісії, шин та гальм.
Також в комплектацію включено ретардер Scania  - це додаткова гальмівна система з максимальним гальмівним моментом 4100 Нм.
 
Передатне число головної передачі – 7.63 – дозволяє завантаженому автомобілю долати великі схили, а наявність міжколісних та міжосьових блокувань і спеціальна кар’єрна гума забезпечують ефективну роботу в навіть дуже вибагливих умовах експлуатації.
Рама з подвійним лонжероном на всю робочу довжину 17.5 мм – більша, ніж у будь-якого іншого виробника у даному класі автомобілів.
 
Кабіна

3.png

Нова денна G-кабіна, низька

Нова надзвичайно ергономічна денна кабіна серії G має прекрасну шумо- та теплоізоляцію, систему клімат контролю, забезпечує чудову оглядовість, що дозволяє водію безпечно та ефективно працювати протягом зміни. У демо-версії є зовнішня сходинка для огляду вантажу та зовнішній речовий відсік.
 
Кузов

2.png

Об’єм кузова 24 куб. м.
 
Кузов польського виробника KH Kipper для перевезення скельних порід, руди, розкривних порід. Виготовлений із високоміцної сталі Hardox 450, яка стійка до абразивних та ударних навантажень. Щоб виключити пошкодження кабіни та підвищити безпеку при завантаженні гірських порід, кузов оснащується довгим захисним козирком.
 
Дорожній самоскид Scania P380 6x4 XT
 
·                Вантажопідйомність 27 тон, об’єм кузова 18 куб.м.
·                Осі, рами та підвіски для вибагливих умов експлуатації
·                Нова КПП та система автоматичного перемикання передач Scania Opticruise


1.png
 
Технічні характеристики
 
Самоскид Scania P380 6x4 XT оснащено двигуном потужністю 380 к.с. та новою підсиленою коробкою передач із системою Scania Opticruise – це механічна 14-ступенева (12+2) коробка з системою автоматичного перемикання передач, адаптована для використання в умовах підвищеної складності. Коробка має гальмо на проміжному валу, що дозволило суттєво підвищити швидкість перемикання та відповідно мінімізувати втрату потужності під час перемикання, а це дуже критично під час роботи із повним завантаженням.
 
Передатне число головної передачі – 4.38 – дозволяє завантаженому автомобілю долати великі схили, а наявність міжколісних та міжосьових блокувань і будівельна гума забезпечують ефективну роботу як на дорозі, так і майданчиках для завантаження або під каменедробаркою.
Нова надзвичайно ергономічна денна кабіна серії Р має прекрасну шумо- та теплоізоляцію, систему кондиціонування, забезпечує чудову оглядовість, що дозволяє водію безпечно та ефективно працювати протягом зміни.
Кузов польського виробника Wielton, об’єм 18 куб.м для перевезення щебеню, піску, розкривних порід, тощо. Виготовлений із високоміцної сталі, яка стійка до абразивних та ударних навантажень.

Рішення
Scania сьогодні – це не тільки і не стільки вантажна техніка. Наряду з рентабельними транспортними рішеннями, компанія пропонує низку додаткових послуг – фінансування у вигляді лізингу від Сканія Кредіт Україна, курс навчання водіїв, оперативну доставку запчастин, проведення будь-яких ремонтних робіт, надання технічної допомоги на дорозі, дистанційну діагностику, систему управління автопарком, т.д.


Важкий самоскид Scania G440 XT 8х4 та дорожній самоскид Scania Р380 6x4 ХТ, а також інші рішення Scania для гірничої промисловості будуть представлені в рамках виставки Mining World 2019, яка проходитиме в Запоріжжі з 8 по 10 жовтня на території виставкового центру Козак Палац.

Отримати квиток безкоштовно 
 
Scania є частиною підрозділу компанії Volkswagen Truck&Bus GmbР та одним із світових лідерів серед виробників вантажівок і автобусів більше 16 тон. Головний офіс, науково-дослідний центр та заводи з виробництва вантажівок і комплектуючих знаходяться у Швеції, ще кілька заводів розташовані у Європі та Латинській Америці. У компанії працює 52 000 працівників, продукція представлена у понад 100 країнах світу, в тому числі в Україні з 1993 року. Мінімальні експлуатаційні витрати, надійність та безпека є основними характеристиками техніки Scania. Окрім транспортних засобів, компанія у кожній країні пропонує послуги з фінансування та обслуговування через дилерську мережу.