Дней
Часов
Минут
Секунд

7-я Международная выставка машин, оборудования и технологий для горнодобывающей, угольной и строительной промышленности
Зустрінемось після перемоги! • Украина • Запорожье • ВЦ «Козак Палац»

«Запоріжсталь» у 2021 році спрямувала 29 млн грн на оновлення автотехніки

новость
До кінця року комбінат планує розширити автопарк на 11 одиниць
«Запоріжсталь» у 2021 році спрямувала 29 млн грн на оновлення автотехніки
Комбінат «Запоріжсталь» у 2021 році в рамках інвестиційної програми спрямував 29 млн грн на оновлення парку спецтехніки. Про це йдеться в повідомленні на сайті підприємства.

Нова автотехніка розрахована на виконання ряду технологічних операцій в металургійному виробництві.

Зокрема, гусеничний бульдозер SINOMACH задіюється на ділянці переробки відходів метвиробництва – шлаків. Вилкові й фронтальні навантажувачі використовуються в ремонтах виробничих агрегатів і вантажно-розвантажувальних роботах у цеху холодної прокатки, на теплоелектроцентралі, в управлінні підготовки виробництва і залізничних цехах.

«Запоріжсталь» придбала новий автогідропідіймач Karba зі стрілою в 30 м і вантажопідйомністю люльки до 250 кг. Він використовується для виконання робіт у рамках капітальних ремонтів металургійних агрегатів, при обслуговуванні будівель і енергомереж підприємства, обстеженні та ремонті покрівель.

Автокран Zoomlion Heavy Industry Science and Technology Co. Ltd призначений для виконання на виробництві широкого спектру завдань. Він справляється з вантажами вагою до 55 т і забезпечує висоту підйому вантажу до 60 м.

Також «Запоріжсталь» купила новий автобетоносмеситель HOWO об’ємом чаші 9 куб. м. Він буде задіяний у ремонтах, що вимагають відновлення цілісності бетонних фундаментів і покриттів.
Комбінат придбав дві дорожніх комбінованих машини на базі шасі МАЗ. Автотехніка буде забезпечувати боротьбу з пилом на дільниці переробки відходів металургійного виробництва в цеху шлакопереробки, а також обробку доріг протиковзкими сумішами в зимовий період.
Загалом «Запоріжсталь» має намір до кінця року розширити автопарк на 11 одиниць.

За підсумками 2020 року «Запоріжсталь» наростив виробництво чавуну на 2,5% в порівнянні з попереднім роком – до 4,5 млн. Випуск сталі, навпаки, знизився на 5,5%, до 3,8 млн т.

ПАТ «Запоріжсталь» – одне з найбільших промислових підприємств України. Комбінат виробляє високоякісні сталеві гарячекатані рулони, гарячекатані листи, холоднокатані листи, холоднокатані рулони з вуглецевих і низьколегованих сталей, сталеву стрічку, чорну жерсть, гнутий профіль.
 
Джерело